Svet

Region

Berguzar Korel demantuje da je njen brak sa Halitom Ergencom u krizi!

Iako turski mediji spekulišu da je brak popularnog glumca Halita Ergenca u krizi zbog glumice Cansu Dere koja se pojavljuje u trećoj sezoni serije Sulejman Veličanstveni, njegova supruga Berguzar Korel kaže da se na ta pisanja može samo nasmejati.

Berguzar Korel demantuje da je njen brak sa Halitom Ergencom u krizi!



Kako pišu mediji Berguzar je ekstremno ljubomorna na novi lik atraktivne i snalažljive robinje Firuze koja je zapela za oko Halitu koji kao sa njom kao sultan Sulejman ima i scene pune strasti. Supružnici su se navodno i posvađali na setu, a Berguzar je pretila i razvodom. Inače, Cansu je bivša manekenka i prva pratilja Miss Turske iz 2000. godine, a glumila je Ejšan u seriji Ezel koja se kod nas emitovala na TV Prva.

Turski paparaci su nakon saznanja o navodnoj aferi u stopu pratili Berguzar po Istanbulu kako bi saznali da li su tračevi istiniti. Međutim, ona im je na putu prema setu svoje nove serije Karadayi odgovorila da su sve to laži.

- Cansu je moja draga prijateljica koju poznajem već godinama i osećam kao da smo sestre. Neverovatno je šta sve trpi novinski papir…Na ovakve se stvari mogu samo nasmejati! - rekla je Berguzar.

Autor: S.P.
Izvor: Story, Agencije

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>