Region

Svet

Region

Andriju Miloševića komšije prijavile komunalnoj policiji (Foto)

Glumca Andriju Miloševića pre nekoliko večeri posetila je komunalna policija, i to u njegovom restoranu u ulici Strahinjića Bana, zbog prijave komšija kojima je smetala glasna muzika.

Andriju Miloševića komšije prijavile komunalnoj policiji (Foto)



Policija je odmah po pozivu građana došla u lokal, pregledala sve papire i obavila razgovor sa Andrijom, uputivši ga u propise o ugostiteljskim objektima koje mora da poštuje.

"Policija je te večeri imala prijavu od nekog stanara zgrade u kojoj se nalazi restoran "Kašmir" i odmah su izašli na teren. Andrija je kao vlasnik postupio po pravilima i pokazao sve paprire lokala, ali i prihvatio kritiku da mora da poštuje propise i ne remeti javni red i mir. Nakon ovoga više nije bilo pritužbi, tako da je Andrija očigledno prihvatio savete", otkrio je izvor.



Pitali smo Miloševića da li često ima ovakve susrete sa policijom u restoranu i da li je sve rešio, a glumac nam je SMS-om odgovorio:

"Komunalna je došla u redovnu proveru. Nemamo problema, već izvanrednu saradnju sa komunalnom policijom i zaista su korektni i profesionalni, a moj restoran poštuje zakon".



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>