Region

Svet

Obustavljen krivični postupak protiv bivšeg dečka Bube Dobrosavljev!

Nebojša Pavlović, bivši dečko nekadašnje voditeljke "Granda" Ljubinke Bube Dobrosavljev, uplatio je 150.000 dinara u humanitarne svrhe pošto je postigao dogovor s Prvim osnovnim tužilaštvom da se protiv njega obustavi krivični postupak.

Obustavljen krivični postupak protiv bivšeg dečka Bube Dobrosavljev!



Protiv Nebojše se vodila istraga zbog sumnje da je pretukao Bubu Dobrosavljev dok je bila trudna, a voditeljka je kasnije izjavila da je zbog tih batina izgubila bebu.

"Novac je uplaćen u Fond "Bitka za porodilišta" i na taj slučaj stavljena je tačka. Protiv Pavlovića se neće voditi krivični postupak zbog nasilja nad bivšom devojkom i on je obrisan iz krivične evidencije", kaže izvor.

Naš sagovornik objašnjava da je u ovom slučaju primenjeno načelo oportuniteta.

"To znači da je tužilaštvo odredilo novčani iznos koji treba da uplati u humanitarne svrhe, a Nebojša je priznao delo i pokajao se", dodaje on.

Ljubinka Dobrosavljev podigla je veliku prašinu u novembru prošle godine, kada je u intimnoj ispovesti za medije ispričala da je bila žrtva nasilja. Njenu ispovest gledaoci su mogli da vide i putem malih ekrana.

"Tukao me je. Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije", ispričala je tada Buba Dobrosavljev.

Policija i tužilaštvo odmah su pokrenuli istragu o njenim navodima. Međutim, utvrđeno je da je bilo fizičkog nasilja, ali ne i gubitka bebe, jer uopšte nisu nađeni dokazi da je voditeljka bila trudna!

"Nebojša je priznao da je tukao voditeljku. Međutim, ona nije dostavila dokaze o eventualnoj trudnoći, pa navodnog gubitka bebe za nas nije ni bilo", objašnjava sagovornik iz beogradske Palate pravde.
 
Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>