Region

Svet

Jašar Ahmedovski: Saša Popović i ja smo prekinuli sve kontakte!

Kum nije dugme, ali ova izreka igleda ne važi i za kumstvo koje je sklopljeno između Jašara Ahmedovskog i Saše Popovića, koji se sedam godina nisu čak ni sreli.

Jašar Ahmedovski: Saša Popović i ja smo prekinuli sve kontakte!



"Teško ljudi mogu da razdvoje privatno od poslovnog, što je zapravo glavni problem. Verovatno su moj prelazak iz "Granda" u drugu diskografsku kuću mnogi protumačili kao da sam kumu zabio nož u leđa. To nema veze s istinom. Nisam ja Saleta uzeo za kuma zato što je on direktor "Granda", već zato što smo imali toliko toga zajedničkog, lepog, voleo sam ga kao prijatelja. Eto, nismo se dugo čak ni slučajno sreli.

Ima već sedam godina kako se nismo videli, ne javljaju se Popovići, ali ni Ahmedovski. Baš je bezveze, ali ni kumstva nisu kao što su nekad bila, sve je devalviralo", rekao je Ahmedovski za "vesti online" i dodao da je napustio "Grand" jer nije mogao da trpi naređenja kada i kako treba da se pojavljuje po emisijama.



"Između nas dvojice nije bilo nijedne ružne reči, a kamoli svađe. Ipak, prekinuli smo sve kontakte. Sebe nisam video u okruženju u kojem se on nalazi, sa kvaziprijateljima, ljudima koji mu povlađuju, lažno se smeškaju, ulaguju se... Svojevremeno sam objavio CD za "Grand", ali posle nekoliko gostovanja u njihovim emisijama brzo sam shvatio da ja to ne mogu.

Upravo zbog cele te mašinerije i lažnjaka na svakom koraku. Ne podnosim da mi neko naređuje kada ću i gde da se pojavim", kaže Jašar, koji sprema novu pesmu.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>