Region

Svet

Region

Biljana Srbljanović odustala od nastavka serije Otvorena vrata

Kreativni dvojac koji je stajao iza scenarija kultne TV serije "Otvorena vrata", Biljana Srbljanović i Miloš Radović, odlučili su da se povuku iz tima koji će raditi nastavak serije, čije se emitovanje očekuje na proleće na TV Prva.

Biljana Srbljanović odustala od nastavka serije Otvorena vrataSpisateljica Biljana Srbljanović je prvo sledbenicima na Tviteru otkrila da se povlači iz "Otvorenih vrata", a zatim je objasnila i da do razilaženja sa producentima nije došlo zbog novca, već zbog kreativne slobode autora.

"Otvorena vrata će se, na žalost, raditi bez mene i bez Miloša Radovića. Nije bio problem oko novca, kao što je to obično slučaj. Novac je bio više nego OK. Ja sam navikla da imam potpunu kreativnu kontrolu nad onim što radim, a taj uslov nisu mogli da mi ispune", napisala je Biljana na svom Tviter profilu, te dodala da joj je veoma žao što ipak neće biti deo nastavka ove serije.

Potvrdu da neće učestvovati u pisanju scenarija za nove epizode "Otvorenih vrata" dao nam je i Miloš Radović.

"Nismo se dogovorili sa produkcijom", rekao nam je Miloš kratko bez želje da obrazlaže razloge razilaženja sa producentima serije.

Autor: B.B.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>