Region

Svet

JLo priredila Beogradu energičan spektakl! Tako to rade svetske zvezde! (Foto+Video)

Beogradska Kombank Arena sinoć je gorela od energičnog spektakla koji je priredila Dženifer Lopez!

JLo priredila Beogradu energičan spektakl! Tako to rade svetske zvezde! (Foto+Video)



Pred krcatom Arenom JLo je potpuno opravdala status svetske latino dive, priuštivši Beogradu događaj za pamćenje.

Spektakl u okviru svetske turneje "Dance Again" trajao je sat i po vremena, a publika je doživela pravu buru pozitivnih vibracija, propraćenu spektakularnom scenografijom, zvučnim efektima i koreografskim tačkama.



Kostimi koje je JLo nosila bili su u stilu prave zvezde, ističući njeno izvajano telo, a energija koju je 42-godišnja diva pokazala ostavlja bez daha.

Prava euforija usledila je kada se omotala u srpsku zastavu koju je dobila od fanova iz prvih redova. Na srpskom jeziku je par puta izgovorila i reči "Volim te", uz komentar da sada zna kako se izgovara.



"Zdravo, Beograde", "Obećajte da ćete pevati i igrati sa mnom", "Prvi put sam u Beogradu i hvala vam na tome"...neke su od rečenica koje je najmoćnija žena na svetu uputila publici na engleskom jeziku.

Zastava, plišano srce na kojem je pisalo "volim te", crtež sa njenim likom...samo su neki od poklona kojima su fanovi dirnuli JLo. Pevačica nije krila svoje oduševljenje, pa se u jednom momentu čak i raznežila pred publikom.

U jednom je trenutku uzela i mobilni telefon iz mase, fotografisala samu sebe sa celom Arenom, a zatim vratila telefon oduševljenom vlasniku.



Osim besprekornih tačaka i fenomenalne grupe igrača, Dženifer je imala sjajan odnos sa publikom, komunicirajući sa njima tokom čitavog trajanja koncerta, čime je dovodila atmosferu do samog usijanja. Uz ovacije i skandiranja "Džej Lo, Džej Lo, Džej Lo..", i pevajući u glas sa vrhunskom izvođačicom velike hitove kao što su "Waiting For Tonight", "Dance Again", "Jenny From The Block", "If You Had My Love", "On The Floor", "Goin' In" i druge, svi prisutni doživeli su pravu energetsku "bombu".

U jednom trenutku JLo je bila "devojka iz rodnog Bronksa", obučena kao devojka iz geta, dok je već u sledećem bila u elegantnoj haljini pevajući uz pratnju gitare. Sa šeširom na glavi čak je i zasvirala na bubnjevima, a svojom vrhunskom igrom, po kojoj je i poznata, pokazala je ogromnu energičnost i zavidnu kondiciju.

Presvlačila se nekoliko puta, a na velikom scenskom wall-u je u par navrata išao tekst koji je nosio ljubavnu poruku za sve prisutne. "I still believe in love", pisalo je između ostalog.



Koncert je završen velikim hitom "Dance Again", a završnu tačku odigrala je sa svojim dečkom, plesačem iz grupe, Kasperom Smartom.

Uz reči zahvalnosti, sa srpskom zastavom i tečno izgovorenim "volim te", diva se u 22h oprostila od oduševljene beogradske publike pred kojom je prvi put nastupala.

Dženifer Lopez je sinoć u Beogradu pokazala kako to rade velika svetska imena i verujemo da će joj mnoge estradne ličnosti sa našeg podneblja pozavideti na ovakvom spektakularnom koncertu koji je zaista trebalo doživeti. Rečima je teško dočarati ovakav doživljaj, a sigurni smo da tako misle svi koji su sinoć bili prisutni.

Kombank Arena je definitivno bila mala za ovakvu svetsku zvezdu.



































Na priloženim video klipovima pogledajte delove spektakularnog koncerta Dženifer Lopez u Beogradu.





Autor: B.B.
Foto/Video: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>