Region

Svet

Region

Andrija Milošević: Ženim se, vreme je za porodicu!

Andrija Milošević trenutno je okupiran predstavom „Tamo i ovde“, pored toga vodi „Prvi glas Srbije“, a u slobodno vreme u svom restoranu organizuje humanitarne žurke. Poznati glumac otkriva da će se oženiti do kraja sledeće godine, jer mu je vreme da postane tata.

Andrija Milošević: Ženim se, vreme je za porodicu!



"Odavno mi je vreme, ali jedno je želja, a drugo su mogućnosti", kaže Andrija i dodaje:

"Trenutno sam mnogo zauzet, tako da čekam da mi prođe ovaj period i završim sve predstave koje sam započeo. Stvarno bih voleo da stvorim sebi porodicu jer mi je to u ovom trenutku najviše potrebno. Ostvario sam neke svoje želje, imam karijeru koja traje 17 godina, dakle pola svog života sam radio."

Inače se velika polemika vodi oko njegovih kilograma, evidentno je da se mnogo ugojio, ali je to, kako kaže Andrija zbog uloge u filmu „Trilogija sedamdesetih“.

"Projekat radi televizija Raj uno i reč je o filmu koji prati dešavanja u Italiji sedamdesetih godina. Glumim Renata, vođu terorističke organizacije „Crvene brigade“. Snimao sam u Đenovi i u Beogradu. Kada sam počeo da radim film, ugojio sam se. Kilažu sam morao da održavam jer nisam smeo naglo da smršam. Ljudi me kritikuju zbog toga i kažu mi da sam lepši kad sam mršaviji. Znam to, ali sam veliki gurman."

Autor: S.P.
Izvor: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>