Region

Svet

Poznati na spektakularnom dvosatnom koncertu JLo: Lepa Brena ipak ostala do kraja (Foto)

Svetska dens diva Dženifer Lopez održala je spektakularan koncert u Kombank Areni, a sve domaće zvezde, kojima je to posao dozvoljavao su bile prisutne u VIP loži. Džej Lo je otpevala 21 pesmu, na oduševljenje fanova, koji su zajedno sa njom pevali svaki stih.

Poznati na spektakularnom dvosatnom koncertu JLo: Lepa Brena ipak ostala do kraja (Foto)





Među prvima su stigli Olja Karleuša sa suprugom Predragom Petrovićem vlasnikom kompanije "Anti Kilogram" generalnog sponzora ovog koncerta.



Lepa Brena je došla sama, ali se odmah pridružila Ani Bekuti i njenom partneru Milutinu Mrkonjiću. Na pitanje novinara da li voli i inače da sluša Dženifer ona je rekla da ne zna ni jednu njenu pesmu.

"Ne znam ni jednu njenu pesmu. Znam da je glumica i pevačica i došla sam da vidim šta i kako to radi. Ako mi se svidi ostaću do kraja, a ako mi se ne dopadne otićiću malo ranije."



Ceca je u pratnji Veljka i Anastasije, vidno vesela, nakon intervjua i poziranja fotografima otišla put lože.



Od ostalih domaćih zvezda videli smo i okom kamere zabeležili Acu Lukasa, Jelenu Mrkić, Slađanu Ivanišević, Aleksandru Radović, Jelenu Tomašević, Sašu Mirkovića, Veselina Jevrosimovića, Karolinu Gočevu, Anu Mihajlovski i mnoge druge.

































Detaljnije o samom koncertu i tome kako je protekao, kao i snimke sa istog potražite sutra na portalu svetplus.com.

Autor: Sokol Vuk
Foto: svetplus.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>