Region

Svet

Ukinuli mu zabranu: Aca Lukas ponovo može u Ameriku!

Folk zvezda Aleksandar Vuksanović, nakon spektakularnog koncerta u "Kombank Areni", planira da se uskoro otisne put Amerike, gde će održati veliku turneju, a mogućnosti za ovo su se stekle tek nedavno, kada su mu vlasti SAD ukinule zabranu ulaska u zemlju.

Ukinuli mu zabranu: Aca Lukas ponovo može u Ameriku!



Naime, Aca je imao veto na putovanje u SAD jer pre nekoliko godina, kada je popunjavao formular za vizu, nije napisao da je bio u zatvoru, što ga je koštalo zabrane. S obzirom na to da mu je zabrana istekla, kako saznajemo od izvora bliskog pevaču, Lukas planira da sa svojim bendom održi turneju u nekoliko gradova u Americi, gde ima mnogo naših ljudi koji vole njegovu muziku.

Vuksanović je i potvrdio ova saznanja.

"Kada sam išao u Ameriku, prilikom podnošnja zahteva za vizu, na pitanje da li sam bio u zatvoru, odgovorio sam da nisam. Slučajno sam na to pitanje tako odgovorio. Kada sam otišao tamo, posle osam meseci su me deportovali jer su me provalili. Pre mesec dana sam dobio obaveštenje od Stejt departmenta da mi je sada dozvoljen ulazak u Ameriku, tako da ću uskoro na turneju", rekao je za Aca.

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>