Region

Svet

Promoterka: Stanija angažovana od strane egipatskih turističkih vlasti (Foto)

Srpska starleta Stanija Dobrojević prva je u nizu poznatih ličnosti iz Srbije koje će promovisati turističku ponudu Egipta, a angažovana je od strane egipatskih turističkih vlasti.

Promoterka: Stanija angažovana od strane egipatskih turističkih vlasti (Foto)



Popularna vip survajverka, dobila je ponudu na jednom od sajmova turizma tokom kojeg je i „ETA“ predstavila turističku ponudu Egipta. Stanija je u egipatsku prestonicu otputovala početkom nedelje, a nakon Kaira, putuje na obalu Crvenog mora.



-Oduševila sam se ponudom! Egipat je zaista jedno od najlepših mesta na svetu i sa zadovoljstvom ću promovisati tu zemlju, kaže Stanija.

Kompleks „Intercontinental Citystars Kairo“ ostavio je Dobrojevićevu bez daha, a srpska lepotica se nakon kratkog predaha u luksuznom apartmanu, bacila na kupovinu u velelepnom šoping centru koji se nalazi u sklopu pomenutog kompleksa.



-Istina je da sam bila malo uplašena zbog svih priča koje sam pratila u medijima, ali sada mi nije jasno koja je svrha takve kampanje kada je sve u savršenom redu. U Kairu ostajem nekoliko dana, a zatim idem put Šarm el Šeika.

I u najlepšem letovalištu Crvenog mora, starleta će uživati u luksuzu. Staniju i njenu porodicu u Šarmu će dočekati luksuzan smeštaj u hotelu Savoj, inače omiljenom letovalištu srpskih džetsetera.



-Dobila sam slike hotela i ostala bez teksta. Čak su na slici ispisali moje ime laticama! Iskreno, obišla sam skoro ceo svet i verovala da postoji luksuz i u Egiptu, ali toliku raskoš nisam očekivala, kaže starleta oduševljena novim agažmanom.

Autor: S.P.
Foto: SK

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>