Region

Svet

Ja imam talenat: Startovala četvrta sezona (Video)

Večeras je startovala četvrta sezona popularnog takmičenja u kojem do izražaja dolaze svi oni koji imaju nekakav talenat.

Ja imam talenat: Startovala četvrta sezona (Video)



Pevači, plesači, žongleri, recitatori i mnogi drugi predstaviće se gledaocima i publici, a žiri u promenjenom sastavu čine Ivan Tasovac, Ivan Bosiljčić i Nataša Ninković.

Biće smeha, biće pesme, plesa, i više uzbuđenja nego ikada. Upoznaćete talente kakve niste ni sanjali da naša zemlja ima! Spremite se za 100.000 dobrih razloga da budete uz naše kandidate i ove sezone, a upravo je toliko razloga da se oni bore za finale i samu pobedu.



Na početku emisije žiri je došao i na crvenom tepihu odgovorio na pitanje šta očekuju od ove sezone, svo troje je reklo da očekuje dosta uzbuđenja i noviteta.

Prvi koji se predstavio je Nikola Milošević iz Smedereva i bavi se freestyle fudbalom. On je pred žiri sa loptom izveo razne peripetije sa loptom pokazujući tako da ume dobro da barata sa fudbalom. Publika je aplaudirala u ritmu muzike, a došlo je vreme da i žiri kaže šta ima Ivan B. ga je pitao da li igra u nekom klubu i da bi bilo dobro da se učlani. Nataša je rekla da je za nju ovo stvarno talenat. Nikola je dobio tri da i prošao dalje.



Kao druge takmičarke večeras su Emina i Jana iz Beograda, koje su se prijavile da sviraju i pevaju, jedna će da peva a druga da svira, malo su se spetljale, ali one su ustvari tu samo da vide Tasovca. Žiri ih je do kraja poslušao, a zatim i rekao svoje. Tasovac je pitao zašto Jana ne peva svojim glasom i da on kada je bio tinejdžer nisu tako rikali i da misli da takmičarka nije iskoristila svoj potencijal. Za Natašu je to divno kada drugarice sviraju i pevaju "Crni ples", ali da ne zna da li imitira ili peva svojim glasom. Bosiljčiću se sve to dopalo jer su se mnogo otkačile, ali za scenu to mnogo još treba da se učvrsti. Glasali su i uz dva da i jednim ne prošle su dalje.



Nastavljamo sa predstavljanjem kandidata, a na redu su igračice trbušnog plesa koje nisu prošle dalje. Razlog za sve je manje više isti, Tasovac ne voli trbušni ples bar ne onaj loš, Bosiljčić to ne voli jer se zna gde se i kome igra trbušni ples dok je Nataša prema nekim takmičarkama bila blagonaklona i davala im prolazno "Da".



Želeo bi da upozna Kaliopi, a on ima 12 godina i zove se Luka Stojićević koji voli da peva i smatra da mu je to talenat. Luka je pevao pesmu od Kaliopi "Crno i belo". Luka je fantastično imitirao Kaliopi Bukle, a publika je aplaudirala. Nataša mu je pohvalila glas jer fenomenalno peva i rekla mu je da bi mu mnoge pevačice pozavidele. Tasovac je pozvao i mamu na scenu i rekao kako je lepo videti ovako nasmejanu i srećnu porodicu dok je Bosiljčić rekao da mali ima prekrasan glas. Sa tri da Luka će možda i upoznati Kaliope.



Nakon pevačke tačke žiriju su se predstavile karatiste koje svoju katu izvode uz etno muziku što je publika odlično prihvatila. Nataša je rekla da ovo izleda impresivno i sva tri člana žirija su glasali potvrdno tako da i karatiste idu dalje.



Dragi Avramović. Muzikom se bavi od malena. Pravi pesme kada stigne, a napisao je oko dvesta pesama sa raznolikim temama. Pevao je svoju pesmu koja je posvećena saobraćajnom preduzeću "Laste". Čim je počeo da peva dobio je prvi "X" od Tasovca, a zatim je i Nataša stisnula taster. Bosiljčić je pratio njihov primer, a Tasovac je rekao da je pesma dobra, ali da je trebalo neko drugi da je peva.



Svirač usne harmonike Zoran Jaćimović svira kad god stigne. Voli bluz i rado ga svira. Radi na kopu i nikada ne bi dao otkaz na poslu čak i ako bi osvojio 100.000 evra, kolika je nagrada. Žiriju je odsvirao "Brzi voz" na usnoj harmonici i svi su bili oduševljeni. Nataša je rekla da je prijatno iznenađena i da joj je divno. Tasovac je rekao da je njemu ova izvedba bila izvanredna tako da je Zoki Đura sa tri pozitivna odgovora otišao dalje.



Došlo je vreme da pogledamo i one koji nisu prošli dalje. Slušali smo pevače koji nisu uspeli proći audiciju i pevali su ispod traženog proseka, ali smo čuli i one koji su jedva prošli u dalje takmičenje.



Urban klasik band su došli kako bi svirali i napravili su zanimljiv aranžman kako bi privukli pažnju publike i naravno žirija. Publici se dopalo što dokazuje i aplauz. Međutim violinisti je pukla žica i Tasovcu je zasmetalo jer su promenili tempo muzike i to mu se ne dopada. I Bosiljčić je čuo to, ali mu se ne dopada. Bez obzira na to glasali su i sa tri da oni idu dalje.



Igor Stojković, student medicine je i plesač trbušnog plesa. Trenirao je desetak godina latino ples. Želja mu je da postane hirurg. Svojim nastupom želi da razbije predrasude o trbušnom plesu i da pokaže da se može plesati i muškom energijom. Bosiljčić je priznao da nije zaveden, ali je impresioniran. Nataša je zadivljena, a Tasovac nije razumeo do kraja sve to. Sa tri da i Igor ide dalje.



Božana i Nemanja iz Kozarske Dubice su sledeći takmičari na audiciji. Oni su u uspešnom muzičkom braku. Vole muziku i žao im je što ljudi više ne prate muziku. Božana je pevala pesmu Ališe Kiz uz Nemanjinu pratnju. Njihovo izvođenje pesme je naišlo na odobravanje publike, ali i aplauze žirija. Svo troje se složilo da su bili fantastični tako da su i oni otišli dalje.



Toliko za ovaj put. Sledeća emisija je naredne nedelje u 21h, a sve što se u emisiji dešava vi čitajte na portalu svetplus.com.

Autor: S.P.
Foto: Ja imam talenat

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>