Region

Svet

Pukao joj film: Nataša Bekvalac tužila komšinicu!

Iako je poznato da Nataša Bekvalac ne voli da se tužaka, u oktobru joj je ipak prekipelo kada ju je komšinica izvređala nasred ulice koristeći pogrdne reči pred ćerkom Hanom, zbog čega je panonska barbika presavila tabak, te na ime nematerijalne naknade štete zahteva isplatu od 400.000 dinara!

Pukao joj film: Nataša Bekvalac tužila komšinicu!



U nekoliko navrata je ta žena kada prođe pored Nataše imala vulgarne opaske, što je ona ignorisala. Međutim, u oktobru je nasred ulice iz čista mira verbalno napala Natašu, koja je sasvim mirno šetala sa Hanom. Između ostalog, rekla joj je: "Kur***ino, bolje vaspitavaj to dete nego što se je*eš unaokolo!". Inače, ta žena je u svađi sa većinom stanovnika zgrade u kojoj živi, otkrio je izvor čije je navode potvrdio i advokat Bekvalčeve.



"Nataša Bekvalac jeste tužila svoju komšinicu zbog skandaloznih i krajnje neprimerenih uvreda koje je moja klijentkinja doživela od te žene. Izvesna I. M. je bez razloga u više navrata verbalno napadala gospođu Bekvalac, a u jednom slučaju je imala niz uvreda u koje je uključila i Natašinu maloletnu ćerku. Dobro domaće vaspitanje i neosporna visoka inteligencija moje klijentkinje sprečila ju je da se istom merom obrati gospođi, ali je smatrala da ipak ne sme preći preko toga, te je bila primorana da materijalnu i moralnu kompenzaciju potraži na sudu. Inače, dotična gospođa je imala problem sa većinom stanovnika naselja Oaza", rekao je advokat Nemanja Aleksić, koji je inače Natašu počeo da zastupa nakon razvoda sa Danilom Ikodinovićem, koga je pak zastupao u tom slučaju, a o svojoj klijentkinji ima samo reči hvale:

"Nataša Bekvalac je nešto lepo, pametno, zgodno i šarmatno što smo mi Novosađani "izvezli" u Beograd i to joj mnogi zameraju i daju sebi za pravo da je vređaju", rekao je advokat Aleksić.

O ovom slučaju stigla je i potvrda od portparola suda Gordane Vuković, koja je potvrdila da je Nataša Bekvalac na ime nadoknade nematerijalne štete zahtevala sumu od 400.000 dinara.

Autor: B.B.
Izvor: Alo
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>