Svet

Region

Džesika Alba sprečila Kineskinju da postane njena kopija!

Početkom prošle godine svi tabloidi pisali su o dvadesetjednogodišnjoj devojci iz Kine, Ksiaoking, kojoj su plastični hirurzi trebali da urade niz operacija, ne bi li udovoljila svom bivšem dečku, koji je opsednut glumicom Džesikom Albom, te postala njena kopija i tako ga možda ponovo osvojila.

Džesika Alba sprečila Kineskinju da postane njena kopija!



Nakon mnogobrojnih ponuda hirurga da devojci urade besplatne operacije, za medije je progovorila Džesika. "Mislim da niko ne bi trebao da se menja zbog takvih razloga. Ako te neko voli, voleće te bez obzira na sve", rekla je glumica, čije su reči uticale na Ksiaoking, te je odlučila da odustane od svoje namere."Mislim da je odlično to što se Džesika tako brine za mene. Njene reči su takođe odigrale veliku ulogu u mojoj odluci", izjavila je mlada Kineskinja.

Njen bivši dečko do te mere je bio opsednut Albom, da je sve oblepio njenim fotografijama, od Ksiaoking tražio da nosi perike, da se šminka i oblači poput glumice, a na nju je morala da liči čak i u krevetu. Za prošli Božić joj je kupio periku, terajući je da je nosi danonoćno, a kada su prolaznici na ulici počili da je ismejavaju, devojka je skinula, zbog čega ju je opsednuti dečko ostavio.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>