Region

Svet

Darijan Musić prebačen u bolnicu CZ-a! (Foto)

Darijan Musić (25) koji je u ponedeljak na smrt prebio devojku Vladislavu Červenko (25) prebačen je kasno sinoć u zatvorsku bolnicu u Centralnom zatvoru zbog opasnosti da će izvršiti samoubistvo.

Darijan Musić prebačen u bolnicu CZ-a! (Foto)



Musić je do sinoć bio u zatvoru na Klisi kod Novog Sada, gde su ga u ćeliji čuvali pripadnici policije i zatvorske straže.

Podsetimo, on je juče nešto pre podneva bio priveden kod sudije na saslušanje, ali zbog teškog psihičkog stanja u kojem se nalazio, nije dao iskaz.



Prilikom Musićevog hapšenja, policijci, koji su naviknuti na sve, naišli su na veliko iznenađenje: "Očekivali su žestokog momka, krupnog, nabildovanog i naoružanog, spremnog na otpor... Umesto toga, uhvatili su osobu ne višu od 160 centimetara koja je jedva stajala na nogama", rekao je izvor.



Dok su mu policajci stavljali lisice na ruke, Musić je zaplakao! "Počeo je, bukvalno, da slini, plače, kuka.. Nije tu bilo ni traga od nekog žestokog momka. Nije ličio na čoveka spremnog da se ubije, a imao je nameru da se prebaci u albanski deo Kosovske Mitrovice", pričao je izvor.

Otac ubice je pre deset godina izvršio samoubistvo pucajući sebi u glavu pred Darijanovim očima. Musić o tome nije želeo da priča.

Vladislava Červenko juče je sahranjena na Novom groblju u Novom Sadu.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf, Kurir
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>