Region

Svet

Ponovo oskrnavljen grob Ksenije Pajčin

Spomenik pop pevačice Ksenije Pajčin ponovo je oskrnavljen, samo dva meseca nakon što je obnovljen posle prvobitnog vandalizma.

Ponovo oskrnavljen grob Ksenije PajčinFotografija pokojne pevačice potpuno je uništena dok su vandali čekićem najviše udarali po delu gde su njene oči. Ksenijina porodica je očajna, dok nadležni traže počinioce.

Tuga i neverica obuzela je ne samo porodicu pokojne zvezde već sve prijatelje i fanove, jer je Ksenijin spomenik u šest meseci dva puta demoliran. Prvi put sredinom aprila ove godine, neposredno nakon što je njena porodica obeležila dvogodišnjicu njene smrti, neko je skinuo fotografiju koja je stajala sa spoljašnje strane spomenika. Isti scenario dogodio se prošle sedmice, samo mesec dana nakon što je prvobitni vandalizam saniran i slika vraćena na svoje mesto.

"Prvi put smo mislili da je slučajnost, sada već sve ukazuje na to da se neko obrušio upravo na Ksenijin grob. Ne možemo ni da zamislimo šta je posredi i koji je cilj nekoga ko ruinira večnu kuću pokojnika. U potpunom smo šoku", kaže izvor blizak porodici pokojne pevačice.

Ksenijin kum, stilista Bane Dević, u potpunom je šoku.

"Zaista nemam komentar. To je grozno i moj mozak ne može da shvati tako nešto", kratko je za Press rekao Bane.

Generalni direktor JK "Pogrebne usluge" Dragan Baltovski nije hteo da komentariše novonastalu situaciju jer, kako kaže, do sada mu se porodica pokojne pevačice nije obratila ovim povodom.

Da podsetimo, Kseniju je 16. marta 2010. godine ubio njen tadašnji dečko, maneken Filip Kapisoda, nakon čega je izvršio samoubistvo.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>