Region

Svet

Nikolina Pišek: Moj dragi nije kriminalac! (Foto)

Kontroverzni verenik Nikoline Pišek, Vidoje Ristović, se navodno bavi umetnošću, ali je imao problema sa zakonom zbog nošenja vatrenog oružja.

Nikolina Pišek: Moj dragi nije kriminalac! (Foto)



Mnogi se pitaju šta je atraktivna hrvatska voditeljka našla na njemu. Uvođenje Nikoline u svetski džet set je samo deo priče.

Šuškalo se da je Vidoje i dalje u braku sa ženom s kojom je dobio ćerku.

"Vidoje je bio sedam godina sa ženom s kojom sada ima trogodišnju ćerku Mateu, ali nikada nisu bili u zvaničnom braku. Od pre dve i po godine oni nisu zajedno. Nikolina sve češće boravi kod njega u Beogradu, iako je za Zagreb vezuju čvrste veze, pre svega petnaestogodišnja ćerka Hana", kaže jedan njihov prijatelj.



O istoričaru umetnosti sa pištoljem se u javnosti do sada pisalo samo sporadično, najčešće zbog veza sa poznatim damama. Pominjan je i kao blizak prijatelj Sandre Meljničenko, na čijim žurkama na jahti je bio gost sa Katarinom Radivojević. Do pre nekoliko godina posedovao je antikvarnicu u centru Beograda, a iako se bavi umetnošću, javno ne govori o svojim poslovima. Atraktivna Hrvatica je za "24 sata" demantovala navode pojedinih medija, po kojima će Vidoje uskoro biti lišen slobode. "Ništa napisano nije tačno. Vidoje je slobodan čovek", rekla je i istakla da će po ovom “ozbiljnom pitanju” Ristovićevi advokati medijima dostaviti svoje zvanično saopštenje.



Ovih dana se pisalo da je Vidoje osuđen je u Višem sudu u Beogradu na deset meseci kućnog zatvora zbog nezakonitog nošenja oružja. On je po savetu advokata na suđenju priznao krivicu, pa će umesto u ćeliji kaznu služiti u svojoj kući, bez mogućnosti izlaženja. Ristoviću je pre godinu dana prilikom rutinske kontrole nađen pištolj za koji nije imao dozvolu i protiv njega je podneta krivična prijava.

Autor: B.B.
Izvor: 24sata
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>