Region

Svet

Brena i Boba čekaju plavu kovertu: Istina je, dobili smo spor!

Lepa Brena je nedavno doputovala iz Amerike, gde je u pratnji supruga bila u poseti sinu Stefanu Živojinoviću, koji je upisao jedan tamošnji koledž.

Brena i Boba čekaju plavu kovertu: Istina je, dobili smo spor!



Pri dolasku u Srbiju novinari su je obasuli pitanjima, a mogli smo da čujemo i odgovor na poslednju vest u medijima da će njoj i njenom suprugu Bobi Živojinoviću biti vraćeno 65.000 evra, 17 godina nakon sudskog spora.

"Da, istina je, ali još uvek nije stigla konačna vest iz suda. Izgleda da su novinari sve pre mene saznali. Čekam plavu kovertu, tadu ću sa sigurnošću znati”, kroz smeh je rekla Brena.

Da podsetimo, reč je o tužbi koju je Brena pokrenula zbog placa koji su pokušali na prevaru da joj prodaju trgovci nekretninama. Proces se završio tako što je sud naložio da im tuženi vrate 65.000 evra, što je protivvrednost za tadašnjih 135.000 maraka, koliko su Živojinovići platili plac od 80 ari u Volginoj ulici u Zvezdarskoj šumi.

Sudski proces koji se nedavno završio počeo je 1995. godine kada je porodica Živojinović shvatila da plac koji su kupili pripada drugom vlasniku.

Autor: B.B.
Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>