Region

Svet

Dženifer Lopez ipak dolazi u Amidži šou!

Svetska muzička zvezda Dženifer Lopez dogovorila je sa Ognjenom Amidžićem da će 20. novembra, na dan svog koncerta u "Kombank Areni", ipak doći u studio u Šimanovcima i biti njegova gosća u emisiji "Amidzi Šou".

Dženifer Lopez ipak dolazi u Amidži šou!



Poznati voditelj televizije Pink boravio je prethodnih dana u Istanbulu, gde je sa organizatorima beogradskog koncerta "Sky music"-om i pevačicama Jelenom Tomašević i Eminom Jahović bio specijalni gost na koncertu Džej Lo, posle čega je usledio dogovor da se intervju koji je bio zakazan u Turskoj odloži za 20. novembar, kada će Dženifer biti specijalna gošća u Pinkovom studiju.

"Na koncertu u Turskoj je bilo sjajno! Dženifer je ispunila sva moja očekivanja. Iako smo dogovorili da tamo uradimo intervju, njoj i njenom menadžmentu iznet je predlog cele emisije i prikazan studio i scenogrfaija, zbog čega se ona oduševila i donela odluku da na dan koncerta u Beogradu dođe u Šimanovce, gde ćemo snimiti "Amidži šou". Ta emisija će biti emitovana 27. novembra na Pink televiziji", rekao je Ognjen Amidžić.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>