Svet

Region

Džordž Kluni glumi Nikolu Teslu?

Holivudski reditelj Bred Brid planira da snimi film o srpskom naučniku Nikoli Tesli, a u glavnoj ulozi bi se mogao naći Džordž Kluni.

Džordž Kluni glumi Nikolu Teslu?



Scenario za ovaj film napisao je Dejmon Lindlof, koji je pisao scenarija i za "Zvezdane staze", "Izgubljeni", "Kauboji i vanzemljaci".

Prvi naslov filma bio je "1952", ali je Bird onda odlučio da se ipak zove "Tesla", čime je pokrenuta lavina tračeva o tome da je u pitanju još jedan film o životu i radu naučnika koji je zadužio čovečanstvo, piše "Imdb".

Ovaj film sigurno će se bar malo razlikovati od ostalih o Tesli, obzirom da je žanrovski određen kao naučnofantastični film, jer se Tesla sreće sa bićima s drugih planeta, sa kojima uspeva da ostvari komunikaciju preko trasmitera koji je sam napravio.

Snimanje filma finansira "Volt Dizni", pa se svi ostali detalji oko filma čuvaju u tajnosti. Jedino je najavljeno da će snimanje početi sledeće godine.

Režiser je predložio da Teslu glumi Kluni, koji je još uvek u pregovorima sa čelnicima "Diznija". Potvrda se još uvek čeka.

Autor: B.B.
Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>