Region

Svet

Ubijena manekenka bila loto milioner? (Foto)

Zversko mučenje i ubijanje manekenke Vladislave Červenko u Novom Sadu šokiralo je javnost u Srbiji.

Ubijena manekenka bila loto milioner? (Foto)



Ubici 25-godišnje manekenke Vladislave Červenko uzori su bili Hitler i Markiz De Sad, a žrtva je pre nekoliko godina postala loto milioner - samo su neki od detalja koje povodom monstruoznog ubistva u Novom Sadu otkriva štampa.

Današnja štampa prenosi detalje koji su prethodili ubistvu, ali i iznosi nova saznanja o žrtvi i ubici Darijanu Musiću.



Tako list "Press" prenosi da je nesrećna devojka pre nekoliko godina osvojila sedmicu na igri na sreću loto.

Ubijena Vladislava Dada Červenko je, prema priči njene prijateljice koja se ispovedila za taj list, dobila premiju i od dela dobijenog novca kupila stan u Novom Sadu. Takođe, deo novca uložila je u teretanu koju je prepustila Darijanu.

List "Novosti", međutim, piše da je Musić imao svoju teretanu, a da je novac, kako kažu komšije, dobio od majke koja živi u drugom stanu.

Bavio se bodi-bildingom, o čemu svedoče i njegovi mišići, a poznat je i po motorima sa velikom kubikažom, koje je često menjao - pričaju sada stanari zgrade u Fruškogorskoj.



Prema podacima na njegovim Facebook i Myspace profilima, Musić je ljubitelj lika i dela Markiz De Sada, čoveka po kome je, zbog perverzija i sklonosti mučenju, seksualni fetiš sadizam i dobio ime, dok je na mestu gde Myspace predviđa ime heroja Musić upisao citat Adolfa Hitlera iz knjige “Majn Kampf”.

List "Alo" prenosi i da je Musić na Internetu tvrdio i da je "poslednji šampion SCG u plivanju", da je bio vicešampion plivanja sa štafetom i da je bio član Plivačkog kluba Novi Sad.

Kako je napisao na jednom forumu, zbog sporta je zapustio školu i fakultet, a bilo mu je jako teško jer je bio zaljubljen u svoju najbolju drugaricu.

Na kraju ga je, stoji na forumu, prestanak sa sportom odveo na drugačiji put.

"Izgubio sam volju, zvali su me i ovo leto, i opet sam pokušao ali sam izgubio i radne navike i navikao se na drugačiji zivot i opet nije išlo, tako da nista od mene i plivanja kako stvari stoje", napisao je na internetu Musić.

Musić je od ranije poznat policiji kao član narko mreže.

Sama Červenka, žrtva monstruoznog zločina, bila je uspešna mlada manekenka, koja se pojavila na naslovnoj strani muškog magazina CKM.



Vladislava se nije stidela svojih čari i fotografisala se razgolićena, u vrlo eksplicitnim pozama.

U jednom intervjuu rekla je o sebi:

"Mislim da se preterano ne razlikujem od ostalih devojaka. Važan je izgled i kad se vidi da neko vodi računa o sebi."

Červenkova se bavila fitnesom, baš kao i čovek osumnjičen za njeno ubistvo, a vodila je i teretanu.

Svojevremeno je podigla medijsku prašinu izjavom da bi rado imala sekualne odnose sa Bokijem 13.

Kako prenose "Novosti", vlasnik agencije "Rebit" Slavko Zec, fotografisao je Vladislavu Červenko prošle godine za njihov kalendar i pomogao je za naslovnu stranu časopisa CKM, a na snimanju je bila zajedno sa Musićem.



"Dečko je tražio njenu najbolju fotografiju kako bi je istetovirao na leđima", priča vlasnik agencije, napominjući da zbog zauzetosti nije uspeo da prosledi fotografiju. "Nameravao sam narednih dana da je zovem i da doradimo neke fotografije od avgusta, kada sam je poslednji put slikao".

Taj list piše i da su ubijena devojka i osumnjičeni bili u vezi, koja se, bar po pričama ljudi koji ih poznaju, u poslednje vreme nije mogla nazvati idealnom.

Ona je, kažu, nameravala da ga ostavi, ali joj on nije dozvoljavao. Trzavice među njima su bile česte, a osumnjičeni ju je i maltretirao, zbog čega je njena porodica nameravala da traži zabranu da joj prilazi.

Stan porodice Červenko od ponedeljka u ponoć, kada im je javljeno za Vladislavinu tragičnu smrt, ispunila je tuga i neverica. Majka Aleksandra i dve sestre, jedna mlađa i druga starija, zanemele su od bola. Sa majkom se, kažu, telefonom čula u petak uveče, kratko je rekla da je dobro, i od tada je njen broj bio nedostupan.

"Htela je sigurno da ga ostavi", kaže Vladislavina rođaka, insistirajući na tome da joj se ime ne objavljuje u novinama. "Verovatno on nije mogao da prihvati rastanak. Bio je nasilan, boravio je i u zatvoru jer je pretukao jednog mladića, a ona ga je, uprkos našem protivljenju, posećivala i odnosila mu hranu. I nju je tukao".



Pojedini stanari zgrade u Fruškogorskoj 6 kažu da Darijana poznaju samo iz viđenja i da u stanu na dvanaestom spratu živi odavno. Nije se družio sa komšijama, ali se ljubazno javljao na hodniku.

Poslednji put je u zgradi viđen u ponedeljak nešto pre 16 časova, kada je pozvonio na vrata predsednika Skupštine stanara.

"Došao je i raspitivao se da li može da pregleda snimak video-nadzora, jer mu je navodno iz hodnika na ulazu u zgradu ukraden bicikl koji je kupio tri dana ranije", prepričava predsednik Skupštine stanara Nandor Ekres razgovor sa Musićem.

"Objasnio sam da je računar pokvaren i da čekam majstora za popravak. Kamere, inače, pokrivaju ulaz u zgradu i liftove. Uveče je došla policija i pronašla mrtvu devojku u njegovom stanu".

Kako "Kurir" saznaje, Darijan je pre hapšenja u okolini Novog Pazara pokušavao da se prebaci u Crnu Goru, a sinoć je pretio samoubistvom putem Facebook-a, na kom je i priznao zločin.

On je uhapšen jutros oko 2.30 u mestu Patnjik, između Novog Pazara i Raške.

Autor: B.B.
Izvor: Mondo
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>