Region

Svet

Nevena i Mirna Prvi glas Srbije: Nismo pevale u duelu, već u duetu! (Video)

U okviru specijalnog vikend-izdanja muzičkog takmičenja "Prvi glas Srbije", gledali smo 24 najbolja takmičara u duelima. Koliko su dobri pevači u pitanju, dokaz su Nevena Božović i Mirna Radulović, devojke koje su toliko oduševile žiri da je napravio presedan - umesto planiranih 12, dobili smo 13 finalista.

Nevena i Mirna Prvi glas Srbije: Nismo pevale u duelu, već u duetu! (Video)



Nevenin i Mirnin zadatak bio je da otpevaju pesmu "Hurt", koju u originalu izvodi Kristina Agilera. Devojke su još za vreme radionica i proba bile vrlo ubedljive jer im je obema pesma savršeno legla. Njihova mentorka Aleksandra Radović pokazala je svoje negodovanje što će neka od njih dve ispasti, ali pravila takmičenja tako nalažu. Iako su obe priželjkivale prolaz, nisu mogle ni da pretpostave da će se obema to i ostvariti.



"Kada smo probale pesmu, čula sam Nevenu kako dobro peva. Numera nam je zaista legla, te sam se ponadala da postoji i ta mogućnost da obe prođemo. Na kraju je tako i bilo", rekla je Mirna Radulović, i dodala kako joj je trenutak kada je saznala da obe idu dalje jedan od najsrećnijih u životu.

Tokom takmičenja, Mirna i Nevena su postale jako dobre prijateljice.

"Bila sam zadovoljna kako sam izvela numeru, ali isto tako i Neveninim izvođenjem. Bilo bi mi zaista krivo da je ispala jer to nije bio duel, već pravi duet po mom mišljenju. Koliko sam se plašila za sebe, podjednako sam se plašila i za Nevenu", iskrena je Mirna.



Nevena Božović takođe ne krije koliko je srećna zbog ovog ishoda i potvrđuje koliko se raduje što je i njena dobra prijateljica Mirna ostala u takmičenju.

"Duplo mi je draže što smo obe prošle. Bile smo jako dobre na probama, složile smo kao da pevamo pravi duet, a ne da se takmičimo, i postale smo veoma dobre prijateljice", kaže Nevena, koju su gledaoci odranije zapamtili kao devojku s tugom u glasu.

Nevena je veoma srećna i zbog pozitivne reakcije gledalaca i kaže kako joj je neverovatno kojom brzinom su krenule pohvale i podrška publike, kako od poznanika i prijatelja, tako i na internetu.

"Znam da su u prošloj sezoni na isti način prošle Aleksandra Dabić i Nevena Đorđević, ali nisam razmišljala o toj opciji. Iskreno, nisam znala da će se baš u našem slučaju desiti da obe prođemo, jer sam gledala druge duele gde su takođe bili odlični pevači i nisam mogla da pretpostavim da će se tako nešto nama dogoditi", rekla je Nevena.

Poslušajte i pogledajte kako je izgledao najzapaženiji duel "Prvog glasa Srbije" i zbog čega su upravo ove dve devojke izazvale najviše pažnje.



Od sledeće subote gledaoci "Prvog glasa Srbije" će gledati finalne emisije. U prvoj ćemo videti 13 takmičara, a svake nedelje jedan finalista, koji za nijansu bude lošiji od ostalih, napustiće takmičenje.

Ovu eliminacionu fazu takmičenja gledaćemo sve do polovine janura, kada ćemo konačno i dobiti pobednika "Prvog glasa Srbije".

Detalje pratite na našem portalu svetplus.com.

Autor: B.B.
Izvor: 24sata
Video: YouTube
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>