Svet

Region

Selin Dion: Jedva čekam koncert u Beogradu!

Popularna kanadska pevačica Selin Dion ispričala je u intervjuu da nikada neće zaboraviti da nekadašnjoj Jugoslaviji duguje zahvalnost za pobedu na "Pesmi Evrovizije" 1988. godine, kao i da joj je velika želja da u sklopu naredne turneje konačno zapeva u Beogradu.

Selin Dion: Jedva čekam koncert u Beogradu!



"Upoznala sam mnogo divnih ljudi iz Srbije, neki su bili i članovi mog muzičkog tima. Znam da je vaša zemlja imala problema u prošlosti, ali svi se s vremena na vreme nađemo u nekoj nevolji, zar ne? Takođe, znam da je Srbija bila deo Jugoslavije, kojoj na izvestan način dugujem pobedu na "Eurosongu" 1988. Naime, Britanija i Švajcarska, za koju sam ja nastupala, pred kraj takmičenja imale su gotovo isti broj poena, a jugoslovenski žiri, koji je poslednji glasao, odlučio je pobednika. To nikad neću zaboraviti", izjavila je Selin koja je dodala da definitivno ima u planu i nastup u Srbiji.

"Naravno, volela bih da konačno zapevam u Beogradu. Čula sam da kod vas gostuju najveće svetske zvezde. Međutim, zasad nemam još konkretan plan turneje, to ćemo znati tek nakon objave albuma na engleskom. Završila sam sa nastupima u Las Vegasu za ovu sezonu, pevaću tamo i za Novu godinu, a već za nekoliko meseci šou u gradu kocke se nastavlja. Moje turneje su velike i traju najmanje godinu dana, što znači da treba na vreme da me pozovete. Nadam se da se u Beogradu vidimo prvom prilikom", zaključila je popularna pevačica koja se proslavila mega hitom "My Heart Will Go On" iz filma "Titanik".

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf, Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>