Svet

Region

Vampiri poslednji put: Prikazana premijera završnog dela Sumraka (Foto)

Prikazivanje poslednjeg dela čuvene vampirske sage "Sumrak: Praskozorje 2" počeće u bioskopima u petak, a svetska premijera filma održana je u ponedeljak u Los Anđelesu.

Vampiri poslednji put: Prikazana premijera završnog dela Sumraka (Foto)



Hiljade fanova iz celog sveta okupilo se na trgu ispred bioskopa još prošle nedelje, gde je filmski studio "Samit" organizovao maratonska prikazivanja prethodnih nastavaka, kao i propratne aktivnosti. Glumci iz serijala dugo vremena su proveli deleći autograme i fotografišući se sa lojalnim obožavaocima koji su više od pet dana odolevali hladnom novembarskom vremenu.

Glavni akteri poslednjeg "Sumrak" ostvarenja su vampirski par Edvard i Bela, odnosno Kristen Sjuart i Robert Patinson, koji su po svemu sudeći ponovo u ljubavi.



Crvenim tepihom prošetali su i ostali likovi sjajne glumačke ekipe, što možete videti na priloženim fotografijama.





Kao i svi prethodni, i ovaj je filmski nastavak potkovan vrhunskom produkcijom i efektima.

U drugom delu "Praskozorja" ljubavna priča između Bele Svon i vampira Edvarda Kalen dolazi do uzbudljivog kraja, kada su Bela i Edvard prinuđeni da zaštite svoje dete od drevnog vampirskog udruženja.

Patinson je rekao da se nada da će se obožavaocima dopasti "labudova pesma" franšize. "Nadam se da će shvatiti da je to odavanje počasti njima, jer smo na njih mislili kada smo je snimali", izjavio je glumac.

Kristen, koja je napokon mogla da pokaže svoju divlju stranu igrajući Belu - vampiricu, rekla je da se nada da će se gledaocima dopasti konačna transformacija njenog lika u filmu.



Podsećamo, spisateljica čiji su romani i zaslužni za "Sumrak" fenomen Stefani Majer nedavno je najavila mogućnost novog dela sage, ali samo u književnom obliku. Bar za sada.

Majerova je rekla da će joj nedostajati da gleda troje glavnih glumaca koji su se u filmovima razvili i kao glumci i kao likovi.



Poslednji deo "Sumraka" u naše bioskope stiže 22. novembra, a premijerno će biti prikazan 21. novembra u velikoj dvorani Sava centra.









Autor: B.B.
Foto: GettyImages

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>