Region

Svet

Marijana Mićić ostala bez angažmana na B92

Emisija "Dnevni magazin", koja se na televiziji B92 emitovala od marta, više se neće prikazivati pa su bez angažmana ostali Marijana Mićić, Katarina Vučetić i Miki Đuričić, kaže izvor blizak produkcijskoj kući "Emotion".

Marijana Mićić ostala bez angažmana na B92



"Iako je emisija imala sasvim pristojan rejting, produkcija je odlučila da prekine sa emitovanjem i tako bez posla ostavi voditeljski trojac. Trenutno se rade poslednja snimanja i uskoro će se ugasiti kamere. Još nije poznato šta je to što je čelne ljude navelo na ovakav korak, koji je poprilično razočarao Marijanu, Katarinu i Mikija. Po svemu sudeći, oni će potražiti angažman u drugim produkcijskim kućama", navodi naš sagovornik.

Vučetićka već ima nekoliko poslovnih ponuda, a i posao modela joj donosi prihod, dok Marijana i Miki još nemaju rezervnu varijantu.

Pozvali smo Mićićku, koja nam je samo rekla: "Nemam komentar", dok nam je Katarina saopštila da je u gužvi i da ne može da razgovara. Miki Đuričić je ostao nedostupan, a iz "Emotiona" nam niko nije dao zvaničnu izjavu.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>