Svet

Region

Cirkus: Dodeljene MTV evropske nagrade (Foto)

Na ceremoniji u Frankfurtu, pred 7.000 ljudi, održana je dodela MTV evropskih nagrada (EMA). Tema večeri bio je cirkus.

Cirkus: Dodeljene MTV evropske nagrade (Foto)



U ulozi domaćice blistala je manekenka Hajdi Klum, a mlada kantri zvezda Tejlor Svift osvojila je najviše priznanja: nagradu za najbolju pevačicu, živi nastup i stajling.



"Neverovatno veče, hvala vam puno. Inače sam prilično nesigurna, tako da ste mi zaista podigli samopouzdanje", rekla je pevačica.

Nisu sve oči bile uprte u izvođače, već u sveže razvedenu manekenku i voditeljku Hajdi Klum koja se presvukla "bezbroj" puta u razne seksi autfite.



Tema večeri bio je cirkus, pa su na bini bili i cirkuski artisti, trapezi, gutači vatre...



Jedna od zvezda večeri bio je i Psy, koji je izveo svoj "Gangnam Style" u pratnji desetina isto obučenih plesača.

"Čast mi je što sam prvi južnokorejski umetnik koji nastupa na evropskim MTV nagradama. Hvala mojoj porodici što živi sa sebičnim čovekom, od sebičnog posla", našalio se reper koji je, naravno, osvojio nagradu za najbolji spot.



Nastupili su i Fun, Karli Rej Džepson, Ališa Kiz, No Doubt, The Killers i drugi. Rijana je imala šest nominacija, ali nije osvojila nijednu nagradu.



Najbolja pesma je "Call me maybe" Karli Rej Džepson, Džastin Biber je najbolji muški i pop izvođač, najbolji novi bend je "One Direction", hiphop izvođač - Niki Minaž, a najbolji rokeri su Linkin Park.

Nagradu za alternativnog umetnika osvojila je Lana del Rej, elektronskog Dejvid Geta, najbolji "Worldwide" izvođač je Han Geng, a posthumno priznanje "Svetska ikona" dodeljeno je Vitni Hjuston.

Naravno, ceremonija nije prošla ni bez čuvene rijaliti zvezde Kim Kardašijan.





Autor: B.B.
Izvor: Mondo
Foto: Guliver, AP

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>