Region

Svet

Sloba Vasić ostao bez devojke

Slobu Vasića ostavila je devojka. Pevač nije lako podneo raskid jednogodišnje veze, ali isuviše je ponosan da bi devojku molio da mu se vrati. Koji je razlog razlaza, "zvezda Granda" nije otkrila ni najbližim prijateljima, ali ta informacija ih je iznenadila budući da je njihova ljubav bila idealna.

Sloba Vasić ostao bez devojke



"Sloba je sa sada već bivšom devojkom imao prelepu vezu, ali nešto se dogodilo što je iniciralo njihov raskid. Ne može se reći da joj zbog posla nije posvećivao dovoljno pažnje, jer ona mu je bila na prvom mestu. Slobodno vreme je najviše s njom provodio."

"U svemu joj je udovoljavao, a često ju je vodio i na svoje nastupe. Ona nije mnogo tražila od njega, sve što joj je pružio, sam je hteo. Otkako se preselio na Banovo brdo, stalno su bili kod njega. Zbog nje je zimus promenio i broj telefona, za koji su znali samo njemu važni ljudi. Očigledno je da im nije bilo suđeno", kaže Vasićev prijatelj.

Naša saznanja potvrdio je i Vasić.

"Nemam više devojku. Trenutno sam sam", kaže Sloba.

Pošto je i njegov dobar drug Darko Lazić skoro u isto vreme ostao bez devojke, s kojom je bio dve i po godine, kolege i drugari skoro da se i ne razdvajaju.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>