Region

Svet

Olja Karleuša spremna: Koja će domaća zvezda ići na večeru sa Dženifer Lopez!?

U ponedeljak će se održati specijalni Medija Party na kojem će se domaće estradne ličnosti takmičiti koja će poznata pevačica biti atraktivnija i koja će ići na svečanu večeru sa JLO, koja se sprema u jednom beogradskom hotelu.

Olja Karleuša spremna: Koja će domaća zvezda ići na večeru sa Dženifer Lopez!?



Olja Karleuša se ozbiljno posvetila ovom takmičenju, čak je sa svojim suprugom otišla do Beča, kako bi u centru grada kupila rezervisane stvari povodom organizovane žurke za medije, koju pravi kompanija njenog supruga u saradnji sa "Sky Musicom."

Olja je kupila salonske cipele i svečanu crnu haljinu iz PRADINE limitirane serije, a u istoj radnji srela je Cecu Ražnatović koja je došla istim povodom.



Za vreme višečasovnog šopinga, Oljin suprug Predrag Petrović je bio na ručku sa supervizorima "B.V.K.O and partners gmbh" povodom dobijanja internacionalne dozvole svojih "ANTI KILOGRAM golden slim line" brendova, najaktuelnijeg  "6u1", kao i nove serije biljnih lekova za tržište EU. U pitanju je jedna od najtežih regulatornih dozvola EU.



Kako će biti na ovom medijskom događaju koji najavljuje koncert dens dive Dženifer Lopez u Kombank Areni 20. novembra i koja će domaća javna ličnost biti privilegovana odlaskom na večeru sa njom, čitaćete ekskluzivno na portalu svetplus.com.

Autor: Sokol Vuk
Foto: svetplus.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>