Region

Svet

Zorica Brunclik umesto čokolade dala Eri Ojdaniću laksativ!

Nekada, u neko srećno vreme, kada su naši pevači u takozvanim karavanima nastupali širom zemlje, a putovali su organizovano autobusom, dešavalo se svašta, a anegdota ima pregršt i jedne se setila Zorica Brunclik.

Zorica Brunclik umesto čokolade dala Eri Ojdaniću laksativ!



Dok su bili u Titogradu, sadašnjoj Podgorici, na koncertu, Era je nakon što se Zorica vratila u garderobu, uplašio svoju koleginicu tako što se u jednoj mračnoj prostoriji sakrio ispod klupe i kada je ušla u prostoriju uhvatio je za nogu što je nju prestravilo.

"S obzirom da smo putovali zajedno ja par dana nisam ni reč htela da progovorim sa njim. U neseseru sam uvek imala čokoladu, a on je to znao, a kako je sve vreme pokušavao da me animira kako bih propričala sa njim u jednom momentu mi je tražio da mu dam čokoladu, a kako sam ja pored čokolade imala i laksativ u obliku čokolade želela sam da mu napakostim, ali mu nisam dala jednu kocku nego četiri, za šest dana. U svakom slučaju Era tri dana nije putovao sa nama već ga je neko stalno vozio ne bi li između dva WC-a možda i pevao."

Era je za ovu ujdurmu saznao mnogo godina kasnije, a prvo je mislio da je za njegov stomak kriva loša hrana po hotelima.

Autor: S.P.
Foto: Pink TV

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>