Region

Svet

Biljana Sečivanović: Seka Aleksić i ja nemamo vremena za druženje

Biljana Sečivanović vratila se na scenu singlom „Zaklelo se nebo zemlji", koji je premijerno otpevala na sceni matične kuće „Grand".

Biljana Sečivanović: Seka Aleksić i ja nemamo vremena za druženje



Folk pevačica otvoreno govori o prednostima i manama javnog posla, ne krije da je ludo zaljubljena u Rolanda Piljikića, devera folk zvezde Seke Aleksić, ali napominje da nema vremena za druženje sa budućom jetrvom.

- Seka i ja smo se upoznale ove godine. Čak sam sa Rolandom, koji je tada došao iz Švajcarske, išla na njen nastup, što je bila idealna prilika da se okupimo. Inače nemamo vremena za druženje jer Seka ima mnogo obaveza, a sa druge strane ja ne mogu da zapostavim ulogu majke.

Znači li to da braća Veljko i Roland Piljikić vole pevačice?

- Ne verujem da vole pevačice, već su jednostavno našli srodne duše, a sticajem okolnosti nas dve smo iz iste branše. Možda im se sviđa to što smo drugačije od ostalih žena.

Postoji li mogućnost da sa budućom jetrvom Sekom snimiš duet?

- Nismo pričale o tome, ali mislim da je porodica jedno, a posao drugo. Zato smo mi to veoma lepo razdvojile.

Koji je recept za održavanje veze na daljinu?

- Najbitniji su maksimalno poverenje, snaga i izdržljivost. Svako ko veruje u ostvarenje želja, one će mu se i ispuniti, a vera mi daje snagu. Mnoge veze na daljinu su se završile brakom i lepim porodičnim životom, pa se nadam da će tako biti i s mojom.

Da li ti je teško da uskladiš poslovne obaveze sa ulogom samohrane majke?

- Moja draga sestra čuva Mateju dok radim i na tome sam joj neizmerno zahvalna. Nosim se muški sa svim stvarima koje donosi uloga majke i smatram da sam dobra u tome. Dolazim iz Mrčajevaca, jedne ruralne sredine koja mi je usadila osnovne ljudske kvalitete koje zahtevam da i moje dete ima.

Autor: S.P.
Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>