Region

Svet

Miroslav Ilić: Umesto Arene, pevaću ponovo u Sava centru

Legenda narodne muzike Miroslav Ilić četiri decenije umetničkog rada i 62. rođendan proslaviće na solističkim koncertima, 10. i 11. decembra, u Centru "Sava", a ne u "Kombank areni", kako je bilo najavljeno.

Miroslav Ilić: Umesto Arene, pevaću ponovo u Sava centru



Naime, "slavuj iz Mrčajevaca", prvi narodnjak koji je 2007. zapevao u najvećoj dvorani na Balkanu, povodom 35 godina karijere, još tada je obećao publici da će i 2012. pevati na istom mestu. Pevač ističe da su ga na odluku da i ove godine održi koncerte u Centru "Sava" navele nepredvidive okolnosti, odnosno to što će u "Kombank areni" od 4. do 16. decembra biti održano Evropsko prvenstvu u ženskom rukometu.

"S obzirom na to da je Holandija odustala od organizacije ovog takmičenja, koje je naknadno dodeljeno Srbiji, našao sam se u potpuno neočekivanoj situaciji", kaže za Novosti Miroslav Ilić.

"Ljudi iz rukometnog saveza su me zamolili da pomerim termin, a kako nisam želeo da im se zamerim, niti da odložim nastup, jer je reč o tradicionalnim rođendanskim koncertima, odlučio sam da ponovo zapevam u Centru "Sava". Imao sam rezervisan termin u Areni za 10. decembar i avansno zakupio prostor, ali su se dogodile nepredvidive okolnosti."

Popularni pevač je već počeo sa pripremama za beogradske koncerte na kojima će nastupiti uz pratnju orkestra Miše Mijatovića.

"Ovi koncerti će se razlikovati od prethodnih, jer ove godine imam dvostruki razlog za slavlje", istakao je Ilić. "Imaću i goste, ali nikad ne otkrivam njihova imena, pa neću ni sad. Mogu jedino da kažem da će posetioci uživati i da će biti ekskluzivnih gostiju."

Autor: B.B.
Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>