Region

Svet

Jelena Tomašević ide u Istanbul zbog Džej Lo: Prijaju mi poređenja sa divom

Pop zvezda Jelena Tomašević, koju su mediji više puta proglašavali dvojnicom Dženifer Lopez, trebalo bi da se sretne sa svetskom divom u Istanbulu.

Jelena Tomašević ide u Istanbul zbog Džej Lo: Prijaju mi poređenja sa divom



Pevačica će prisustvovati koncertu popularne Džej Lo zajedno sa koleginicom Eminom Jahović i voditeljem Ognjenom Amidžićem. Kako saznajemo, za razliku od Ognjena koji u Istanbul ide radi intervjua sa Dženifer, a povodom beogradskog koncerta koji je zakazan za 20. novembar u Kombank Areni, Jelena će u Turskoj boraviti kod Emine kako bi sa njom snimila duet. Njih dve će iskoristiti priliku da zajedno prisustvuju muzičkom spektaklu.

"U Istanbul putujem kod moje prijateljice Emine kako bismo snimile pesmu, pa smo odlučile da odemo i na koncert Džej Lo. Postoje velike šanse da je upoznamo u bekstejdžu, što bi bilo sjajno, ali neću unapred da se radujem. U svakom slučaju, ovakav spektakl ne treba propustiti, a ja ću svakako prisustvovati i njenom beogardskom nastupu u Areni", rekla je Jelena Tomašević, koja je priznala da joj prijaju poređenja sa i zvanično najmoćnijom ženom na svetu.

"Nikada nisam potencirala da ličim na nju, ali ljudi zaista primećuju sličnost i meni to naravno imponuje. Sećam se da je pre nekoliko godina posle jednog editorijala prvi to javno izgovorio upravo Ognjen Amidžić i od tada je ostalo to poređenje", rekla je Jelena.

Inače, Dženifer je sa svojim timom odobrila da se bina, koja je indentična na svim koncertima, za beogardski koncert suzi kako bi se napravilo još mesta za publiku, budući da vlada veliko intersovanje za njen nastup. Karte za ta mesta, kao i dodatne VIP karte, od juče su u prodaji.

Autor: B.B.
Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>