Region

Svet

Jovana Janković proglašena kraljicom lapsusa (Foto)

Voditeljka jutarnjeg programa Pink televizije Jovana Janković nije ravnodušna prema nadimku koji je dobila - "kraljica lapsusa", ali to je neminovno imajući u vidu kakve greške pravi.

Jovana Janković proglašena kraljicom lapsusa (Foto)



Poslednja zapažena greška bila je najava koncerta Mikija Jevremovića za 2020. godinu.

"U živom programu se dešavaju greške. To i nije lapsus, ne mogu takve stvari da nazivam lapsusima. Jutarnji program Televizije Pink emituje se uživo i traje četiri sata, tako da se greške dešavaju", rekla je Jovana za Blic, uz negodovanje što se oko grešaka diže prašina.



Ovom prilikom vas podsećamo na neke od Jovaninih najzapaženijih lapsusa. 

U februaru 2011. Jovana je prokomentarisala tekst o nezaposlenosti rečenicom: "U Srbiji ima 750.000 nezaposlenih, što je jedan grad veličine Loznice". Loznica, inače, prema zvaničnim podacima iz 2002. godine, ima 86.413 stanovnika.

Najavljujući otvaranje izložbe o pticama grabljivicama na kojoj će biti izloženi eksponati među kojima i "orao bradan", brzo se ispravila i rekla "orao belotrepan". Tačno ime ptice je - orao belorepan. Jovana je na to uz osmeh konstatovala: "Pa dobro, nema bele trepavice, nego beli rep."

Želeći da dočara gledaocima koliko su niske temperature u zemlji, konstatovala je kako je "hladno u celoj Srbiji, a naročito napolju".

U januaru 2011. supruga Željka Joksimovića je pokušala da najavi sportski prilog. Počela je zbunjujućom najavom: "Prvog ovogodišnjeg grend slema, teniskog turnira u januaru", a najavu je završila tako što je kolega Srđan Predojević uskočio, objasnivši da je ipak reč o prilogu o rukometu.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>