Region

Svet

Lepa Brena dala 200.000 evra na renoviranje kuće?

Lepa Brena srušila je kuću na Bežanijskoj kosi. Od vile vredne nekoliko miliona evra ostali su samo noseći zidovi. Sve to započeto je sa idejom da sinovima Stefanu i Viktoru obezbedi privatnost.

Lepa Brena dala 200.000 evra na renoviranje kuće?



Iako je poslednjih meseci imala problema sa zdravljem, Brena se posvetila renoviranju kuće. Angažovala je arhitekte i enterijeriste koji su se potrudili da prostor prilagode njenim željama. Tačnije željama i potrebama njenih naslednika, koji će sada imati svoje stanove u okviru vile, a majka im je čak obezbedila i posebne ulaze.

Možda Brena hoće da ima potpuni mir kada se Stefan i Viktor vraćaju iz noćnog provoda. Sve prostorije biće opremljene novim nameštajem naručenim iz inostranstva. Ova "igrarija" gazdaricu "Granda" košta čak 200.000 evra.

"Bez obzira na to što joj lekari savetuju da se ne umara, žena kakva je Brena nikada ne miruje. Za nju se godinama priča da je cicija, što nije tačno. Ona samo ume odlično da raspolaže svojim novcem. Ne baca ga na ‘Luj Viton’ i ‘Šanel’ torbe, već daje novac za ovakve situacije", kaže izvor.

Radovi se privode kraju i ne preostaje ništa drugo nego da Brena i Boba aminuju dolazak snajki u svoj dom.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>