Region

Svet

Aca Lukas priznao: Ne smeta mi što me nazivaju papučarem!

Folk zvezda Aca Lukas je posle spektakularnog koncerat u Beogradu otkrio da se ne kaje ni zbog jedne greške iz prošlosti i poručio da je ludo zaljubljen u suprugu Sonju, zbog koje je promenio mnoge loše navike.

Aca Lukas priznao: Ne smeta mi što me nazivaju papučarem!



"Brak sa Sonjom je bolji nego što sam očekivao. Da sam mogao da pretpostavim da je ovako dobro, oženio bih se dan nakon što sam je upoznao! Ona je sjajna supruga i predivna majka. Za sve ono što je potrebno za dobar brak Sonja zna fantastično da se izbori, ali i ja sam tu da pripomognem. Čujem da me neki nazivaju papučarem. Neka, u današnje vreme to mi ne smeta!"

Poznat si po britkom jeziku. Kako se osećaš kada od svojih kolega čuješ gadosti o sebi?

"Neka priča ko šta hoće, ne smeta mi. Treba dobro obratiti pažnju na to od koga dolaze te bljuvotine. Samo neka ogovaraju i tračare, a posle neka se ne žale kad uzvratim udarac dobro proverenim informacijama."

Kaješ li se zbog nečega?

"Nisam ništa propustio zbog čega bih se kajao. Nisam bio drukara, nisam omalovažavao i tukao slabije od sebe, a sve ostalo ide u rok službe."

Čime plaćaš greške iz prošlosti?

"Uglavnom novim greškama. Niko ne može da pobegne od onoga što je bio. Greške i gresi su bili i biće sastavni deo mog života."

Jesi li siguran da se u našoj zemlji vidi ko je ko?

"Teško pitanje… Mi smo rasadnici ulizica, mediokriteta, loše obrađenih ljudi… Šteta što javnost nema priliku da pravu sliku pojedinih ‘pametnica’ vidi tek kad se kamere isključe."

Da li još uvek neko želi da te vidi tri metra ispod zemlje?

"Hvala bogu, odavno ne razmišljam o tome. Sve što bih rekao bilo bi suvišno, nikad se ne vraćam na ono što se desilo. Sigurno je da ću i narednih godina pevati u Areni, sve dok publika to želi."

Svedoci smo sve više golotinje, kako na malim ekranima tako i na ulici. Da li bi ti smetalo da tako vidiš svoje ćerke?

"Istina da je sve više golotinje i to je bezveze, ali šta da se radi, ako se nekome to ne sviđa, najbolje je da ne gleda. Što se moje dece tiče, naravno da mi ne bi bilo prijatno, stariju sam na vreme vaspitao, a mlađa već sad dobija prave instrukcije."

Autor: B.B.
Izvor: Press
Foto: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>