Region

Svet

Ceca dobila VIP apartman u Budimpešti! (Foto)

Menadžment hotela "Ramada Aqua World Resort" iz Budimpešte imenovao je jedan od svojih VIP apartmana po najvećoj domaćoj zvezdi Svetlani - Ceci Ražnatović. Ceca će u ovom apartmanu moći da boravi kada god poželi.

Ceca dobila VIP apartman u Budimpešti! (Foto)



Folk zvezda je pre nekoliko meseci sa decom provela vikend upravo u ovom hotelu, i dok su njena deca uživala na toboganima jednog od najvećih akva parkova u Evropi, Ceca je uživala u čarima spa-centra.



Krajem prošle nedelje menadžment hotela uputio je pevačici poziv sa željom da je ponovo ugoste, ali ovoga puta u njenom apartmanu, tačnije jednom od vip apartmana hotela koji će od sada nositi ime naše folk zvezde.

Ovu informaciju potvrdila je i PR menadžerka hotela, Zita Ovari, koja kaže da je Ceca "na listi" omiljenih gostiju. "Tačno je da će gospođa Ražnatović imati svoj apartman u našem hotelu i moći će da ga koristi kada god bude želela."



Pored srpske zvezde, apartmane u "Ramadi" imaju i Enrike Iglesijas, ali i druge svetske zvezde.

"Jednom sam bila u ovom hotelu sa decom i oduševili smo se! Resort je na svega nekoliko sati od Beograda, a može da parira najboljim svetskim hotelima", rekla je Ceca i dodala da joj imponuje činjenica da će jedan od apartmana nositi upravo njeno ime.



Jedno od promotivih lica "Ramada Aqua World Resorta" je i Cecina najbolja prijateljica Mira Škorić koja svaki slobodan treutak koristi upravo za odmor u ovom hotelu. Pevačica je dobila angažman prošle zime, a pored nje u promotivnim aktivnostima hotela učestvovale su i mnoge druge poznate ličnosti iz regiona.

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus, Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>