Region

Svet

Jovana Simonović sa Sindi Kraford u Dizeldorfu (Foto)

Voditeljka popularne emisije "Ekskluziv" na televiziji Prva, Jovana Simonović, nedavno je boravila u Dizeldorfu, gde je uradila intervju sa Sindi Kraford.

Jovana Simonović sa Sindi Kraford u Dizeldorfu (Foto)



Sa jednim od najpoznatijih top-modela svih vremena simpatična voditeljka popodne je provela u prijatnom razgovoru. Oduševljena je profesionalnošču i prirodnošću zanosne Sindi, koja je kreirala garderobu za lanac odeće "C&A".

"To je druga kolekcija koju je Sindi uradila za ovaj brend, a reč je o limitiranoj kolekciji. Sa Sindi sam razgovarala posle revije. Oduševila me je koliko je prijatna u konverzaciji, neposredna i izuzetno profesionalna. U četrdeset sedmoj godini izgleda bolje nego ikada, i i dalje je odlikuje prirodan i svež izgled. Budući da njen lični frizer i šminker ima srpske korene, rekla je da postoji mogućnost da naredne godine poseti Srbiju", kaže simpatična voditeljka.



Jovana je iz Dizeldorfa otputovala u Pariz, gde je uradila intervju sa članovima grupe "Depeche mode", koja će u maju naredne godine održati dugo očekivani koncert u Beogradu.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>