Region

Svet

Bregović zida hotel i uživa u noćnom provodu

 Dok naši finalisti razmišljaju kako će nastupiti i šta će uraditi na večerašnjem  izboru za pesmu Evrovizije, naš poznati kompozitor Goran Bregović rešio je da se malo opusti i sa svojim prijateljima se uputio na nastup nemačkog muzičara Šantela u klubu "Plastik".

Bregović zida hotel i uživa u noćnom provoduPored opuštanja i provoda sa prijateljima proslavljeni kompozitor je u pauzama pravljenja muzičkih kompozicija tražio lokaciju kako bi sagradio svoj hotel. Hotel Bregovića će se nalaziti na jednoj od najatraktivnijih lokacija u blizini "Topčidarke zvezde". Po Breginoj izjavi to će biti manji kućni hotelčić.

Inače, ovo će biti drugi hotel Gorana Bregovića jer je u Perastu već renovirao jedan koji je kupio pre nekoliko godina. Pored nekretnina u Crnoj Gori, Bregović ima i stan u Parizu, stan u Sarajevu i vikendicu na Jahorini,  Kada boravi u Beogradu, često je u vili na Senjaku, gde izdvojen od gradske buke vežba sa svojim orkestrom. Bregović takođe poseduje i vilu u Zagrebu, a navodno je nasledio i porodični vinograd.


Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>