Svet

Region

Esmeralda sa sinovima preživela udes (Foto)

Letisija Kalderon, poznata po ulozi Esmeralde u istoimenoj telenoveli sa sinovima doživela tešku saobraćajnu nesreću, kada je na njihov automobil naleteo vozač kamiona.

Esmeralda sa sinovima preživela udes (Foto)



Zvezda telenovele “Esmeralda” Letisija Kalderon i njeni sinovi Lusijano (8) i Karlo (7) doživeli su tešku saobraćajnu nesreću, kada je na njihov automobil naleteo vozač kamiona. Najteže je prošao Lusijano, dečak oboleo od Daunovog sindroma, koji je čak završio i na intenzivnoj nezi. Posle višečasovne intervencije lekara, dečak je bio van životne opasnosti.



- Hvala bogu, moji sinovi su dobro - rekla je u utorak Letisija Kalderon. - Bilo je veoma traumatično iskustvo. Lusijano je zadobio povrede glave, a Karlo je iščašio desni kuk. To su bili strašni trenuci za mene. U momentu udesa, samo sam razmišljala o tome da mi deca prežive. Najgori scenario mi je prolazio kroz glavu, ali sve se dobro završilo. Ja sam prošla sa nekoliko ogrebotina.



Iako su glumicu isprva optužili da ona i deca nisu nosili sigurnosne pojaseve, Letisija je to demantovala i istakla da je poštovala sve bezbednosne propise. Od glumičinog automobila nije ostalo ništa, a ona i dalje razmišlja o tome hoće li tužiti nepažljivog vozača kamiona.

- Važno mi je da su mi deca dobro, a za ostalo će se pobrinuti predstavnici zakona - rekla je glumica.



Popularna meksička glumica, koja se u našoj zemlji proslavila 1999. godine, bila je jedna od retkih glumica iz sveta koja je hrabrila naš narod tokom bombardovanja, da izdržimo nepravdu koja nas je zadesila.

Autor: S.P.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>