Svet

Region

Biće još književnih nastavaka Sumraka?

Autorka tinejdž bestseler serijala "Sumrak" Stefani Majer navogestila je da bi možda mogla da napiše još neki nastavak priče o ljubavi tinejdžerke i vampira.

Biće još književnih nastavaka Sumraka?



Poslednji film u serijalu "Sumrak saga - Praskozorje 2" u bioskope stiže ovog meseca, ali je autorka svetskog bestselera nagovestila da teen-vampirska saga možda ipak nije završena, prenose irski mediji.

Irski medijski servis RTE prenosi da je Majerova nedavno novinarima rekla da je već smislila nastavak priče o Beli i Edvardu.



Na pitanje da li planira da se vrati serijalu, Majerova je odgovorila: "Ne bih izričito rekla ne. Neću se vratiti danas, ali ne znam kako ću se osećati za pet godina".

"Smislila sam priču za još nekoliko knjiga...mislim da postoje likovi koji bi u tim pričama imali mnogo više prostora", izjavila je književnica. "Možda jednog dana. Videćemo."

"Praskozorje 2" je trenutno zvaničan kraj filmskog serijala i, kako prenose mediji, ima drugačiji kraj nego u romanu. Glavni glumac Robert Patinson opisao je završetak filma kao bizaran.

Autor: B.B.
Izvor: Tanjug
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>