Svet

Region

Top 6 najgorih plastičnih operacija svetskih zvezda (Foto)

Brojne poznate ličnosti širom planete teže večnoj mladosti, pa se tako odlučuju na plastične operacije kako bi zadržale lepotu i mladalački izgled.

Top 6 najgorih plastičnih operacija svetskih zvezda (Foto)



Međutim, svima je znana činjenica da je preterivanje loša stvar, što takođe važi i za ovakav vid hirurške procedure. Pojedine zvezde svetskog džet-seta, koje su se "navukle" na to da idu pod nož, napravile su od sebe "čuda prirode".

Predstavljamo vam pojedine zvezde Holivuda koje su uništile svoj fizički izgled velikim brojem plastičnih operacija.

1. Džeki Stalone

Majka čuvenog holivudskom glumca Silvestera Stalonea samo je jedna od žtrvi loših plastičnih operacija. Smatra se da je Džeki, koja ima 91. godinu, ugradila implante u obraze i usne, zatim uradila fejslifting, botoks, kao i liposukciju.



2. Lejsi Vajld

Ova 44-godišnja Amerikanka postala je popularna uvećavši svoje grudi za veličinu MMM. Inače, Lejsi je majka šestoro dece i 13 puta je ugrađivala silikone u svoje poprsje, jer smatra da će tako napredovati u karijeri modela i postati poznata.



3. Dženis Dikinson

Dženis Dikinson je američka manekenka, koja za sebe tvrdi da je prvi svetski top-model. Slavu je stekla tokom 70-ih i 80-ih godina prošlog veka i kao sudija u "Američkom sledećem top-modelu". Dikinsonova je vremenom postala zavisna od plastičnih operacija, što se može primetiti na njenom licu.



4. Melani Grifit

Slavna američka glumica i supruga Antonija Banderasa takođe se previše puta podvrgla pojedinim korektivnim operacijama. Kako prenose američki mediji, Grifitova je ugradila implante u obraze, zatim je uradila rinoplastiju, imala je nekoliko botoks tretmana…



5. Džoslin Vajlderstajn

Vajlderstajnova je sinonim za loše i preterane plastične operacije u Holivudu. Njeno lice se tokom godina menjalo i maltene je sve probala što se korektivnih hirurških tretmana tiče. Džoslin je na operacije potrošila četiri miliona dolara, a zovu je "žena mačka" zbog njene sadašnje pojave.



6. Donatela Versaće

Slavna italijanska kreatorka takođe je preterala sa plastičnim operacijama. Kako navode strani mediji, Donatela je operisala nos, ugradila je silikone u usne, radila je liposukciju i botoks.



Autor: B.B.
Izvor: Telegraf
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>