Region

Svet

TV preokret: Pink 2 umesto Avale!

Televizija Pink pokrenula je još jedan tv kanal - Pink 2, koji je od nedelje, 4. novembra u 8 ujutru počeo da se emituje na kablovskoj poziciji na kojoj se do sada nalazila TV Avala.

TV preokret: Pink 2 umesto Avale!



I dok se u javnosti spekuliše kome će pripasti Avalino mesto posle oduzimanja dozvole, Željko Mitrović povukao je potez koji se hazarderski zove "kec iz rukava", ali sudeći po najavama, on će gotovo sigurno biti dobitnički. Jer, osim što se na ovaj način rešio balasta nagomilanih problema, TV Pink 2 je već najavio više nego zanimljivu programsku šemu.

Najinteresantniji segmenti drugog programa Pinka biće: informativni program, domaći igrani program, strane serije i filmovi, zabavno-muzičke emisije, ali će se, za razliku od osnovnog Pinka težiti ka što više direktnih muzičkih i sportskih prenosa najznačajnijih događaja, dok je posebna novina - dečiji program, za koji je rezervisan prepodnevni termin.

"Jedan od segmenata televizijskog programa Pink 2 su vesti. Emituju se dva puta dnevno pod nazivom "Infotop" i u okvirnom trajanju od 30 minuta. U pitanju je informativni program sopstvene produkcije, koji se pretežno ne oslanja na agencijske servise u dopremi vesti i slike, većinu priloga u emisijama proizvode novinari i snimatelji TV Pink 2. Redakcija gradi i sopstvenu mrežu dopisnika u zemlji i inostranstvu", navodi se u saopštenju ove TV kuće i dodaje:

"Pink 2 poseduje prava za nekoliko stotina sati dmaćeg igranog programa, od kratkih i satiričnih do jednosatnih formi. Takođe, i za više stotina naslova domaćih igranih filmova. Proizvodni kapaciteti koje poseduje "Pink international company" u velikoj meri će doprineti proizvodnji emisija namenjenih programu Pink 2. Predviđeno je da nekoliko sati dnevno bude zastupljen zabavni program kroz emisije: "Gledaj majku biraj ćerku" - rijaliti šou program, "Biljana za vas" - kolažna emisija namenjena damama od stila, "City news" - kolažna emisija koja donosi izveštaje sa svih aktuelnih događaja u Srbiji, kao i sa svetskih scena. Praćenje sportskih događaja uz ambiciju prenosa mečeva najpopularnijih sportova domaćih liga. Prepodnevni program Pink 2 kanala namenjen je deci. Najaktuelnije crtane serije kao i premijerne dečije emisije činiće još bogatijim izbor dečijeg programa na srpskom televizijskom tržištu", zaključuje se u Pinkovoj najavi.

Autor: B.B.
Izvor: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>