Region

Svet

Region

Bane Vidaković otvara školu glume: 15.11. jubilarno izvođenje Kovača u Narodnom pozorištu! (Foto)

Prvak Narodnog pozorišta Bane Vidaković, kojeg trenutno gledate u popularnoj humorističkoj predstavi "Kursadžije", u kojoj glumi simpatičnog "Janeza Drška", kao i Andrija Kovač poznatiji kao “Hrvoje” iz pomenutih "Kursadžija" otvaraju školu, odnosno kurs glume.

Bane Vidaković otvara školu glume: 15.11. jubilarno izvođenje Kovača u Narodnom pozorištu! (Foto)



BG Acting Studio je naziv škole u kojoj će ova dva vrsna umetnika pripremati polaznike za prijemni ispit na glumi. Prostorije su otvorene na Vračaru i Čukarici. Na prijemnom ispitu imate samo pet minuta da pokažete svoj talenat, ali je to malo vremena kako biste pokazali šta znate pa ne čudi činjenica da su neka viđenija imena našeg glumišta prijemni položili iz sedmog puta.



Bane i Andrija koriste svo svoje iskustvo kako bi vas pripremili za taj momenat u vašoj karijeri i životu. Upis u školu glume je počeo, a sve informacije možete naći na facebook strani -bane vidakovic bg.acting studio- kao i potrebne telefone za prijavu.

Bane Vidaković već osam godina igra u predstavi "Kovači" čija će jubilarna 150-ta predstava biti izvedena na sceni Narodnog pozorišta 15. novembra, a ovog eminentnog glumca očekuje i premijera stand-up komedije u kojoj će se po prvi put okušati, ali ne sumnjamo da će se svi dobro zabavljati.



U pripremi je i mjuzikl, za koji tekst piše Mirjana Bobić Mojsilović, a koju će svojim muziciranjem oplemeniti Bane, Zorana Pavić i Old Hat Orcestra.



Autor: Sokol Vuk
Foto: facebook bane vidakovic bg acting studio, Majda Vidaković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>