Region

Svet

Ava Karabatić udarila devojku: Oštra sam kad mi stanu na žulj! (Foto)

Splitska starleta Ava Karabatić nasrnula je na devojke jer su je "ružno" gledale. Jednu je udarila novinama po glavi, a onda se izvikala na tatu Ivicu.

Ava Karabatić udarila devojku: Oštra sam kad mi stanu na žulj! (Foto)



"Šta želite od mene? Ostavite me na miru", urlala je Ava Karabatić (24) na zbunjene devojke u kafiću u Zadru.

Studentkinji gladnoj pažnje zasmetale su tri devojke koje su je gledale iz radoznalosti kad je ušla u lokal. Nakon što im je isplazila jezik, Ava je zgrabila novine koje su bile na njihovom stolu. Udarila je najbližu devojku po glavi i odšetala se do stola gde ju je čekao otac Ivica (47). Ni on nije dobro prošao. Karabatić je vikala na njega jer je nije branio od "nasilnih cura". Nakon rasprave s tatom izjurila je iz lokala kao da ništa nije bilo.



Devojkama novine nije vratila, a one su nam rekle da ih je bilo strah pitati je mogu li ih dobiti nazad.

"Ne sećam se toga. Ljudi svašta govore i ne treba svemu verovati. Žele me prikazati kao alkoholičarku, lezbejku i agresivku", rekla je potom Ava.

Uprkos tome, dodala je da zna da bude oštra ako joj neko stane na žulj. Ratoborna starleta nedavno je počela da trenira karate. Rekla je da joj ne ide baš najbolje jer ima dve leve noge. Ipak, želja joj je da osvoji crni pojas jer joj je to najlepša boja.

"Kad treniram, izbacim sav stres iz sebe", pohvalila se Ava Karabatić.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: 24sata.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>