Region

Svet

Sanja Marinković otkrila tajnu!

Novinarka i tv voditeljka Sanja Marinković nedavno je objavila svoju prvu knjigu "Moja tajna - ljubav, vežbanje, kuvanje", ilustrovani priručnik sa vežbama za oblikovanje tela i receptima za zdrav život.

Sanja Marinković otkrila tajnu!Sanja u ovom vodiču otkriva čarobnu formulu sjajnog izgleda, kao i ukusne a dijetalne recepte, koji će postati biblija za savremene devojke i žene.

Poznato tv lice će svojim savetima naterati čitateljke da odvoje za sebe 20 minuta. Knjiga sadrži ilustrovane vežbe za oblikovanje tela sa detaljnim objašnjenjima, recepte za zdravu ishranu u vidu nedeljnog jelovnika, kao i stručne savete lekara.

Knjigu otvara autobiografska beleška u kojoj Sanja Marinković govori o svom detinjstvu i sklonostima ka vežbanju i zdravoj ishrani. Zatim slede vežbe (tri stepena) sa tekstualnim i slikovnim opisom. Naznake na slici ukazuju na šta treba da obratiti pažnju prilikom izvođenja svake vežbe. Nakon svakog stepena sledi kratak pregled vežbi koje omogućavaju njihovo izvođenje u kontinuitetu. Vežbe je koncipirala Marija Savić Srećković, višestruka državna prvakinja u fitnesu i najuspešnija takmičarka na međunarodnim fitnes takmičenjima.
Kao dodatak slede i saveti za zdravu ishranu (kojima opet prethodi jedna autobiografska beleška) predstavljeni u formi nedeljnog jelovnika sa receptima.

Na kraju knjige se nalazi tabela za računanje indeksa telesne mase.

Autor: B.B.
Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>