Region

Svet

Region

Premijera Artiljera: Ovacije za Nemanju Vidića (Foto)

Igrani film "Artiljero" poznatog scenariste Srđe Anđelića, koji debituje kao reditelj, premijerno je prikazan večeras u Centru "Sava".

Premijera Artiljera: Ovacije za Nemanju Vidića (Foto)



Svoje prve aplauze zasluženo su dobili debitanti u glavnim ulogama - Jovan Kolarić i Ana Konjović, kao i Boris Jager, Iva Kosovac i drugi mladi glumci.U ansamblu su i iskusni Nebojša Glogovac, Petar Božović, Zoran Cvijanović, Goran Radaković, Predrag Bjelac, Danijela Vranješ, Boris Milivojević...



Glumačku i autorsku ekipu filma posle projekcije mnogobrojnoj publici je predstavio beogradski rep/hip-hop dvojac VIP - Ivan Jović i Relja Milanković u prepoznatljivom duhovitom stilu.

Premijeri je prisustvovao fudbaler Nemanja Vidić, koji je u ovom filmu, kao i u stvarnosti, idol mladih navijača, a glavni junak sanja da vrati slavnog igrača iz Mančester junajteda u Crvenu zvezdu. Kada je "prozvan" i popeo se na scenu, Vidića su dočekale ovacije uz pesmu navijača.



Naziv filma "Artiljero" preuzet je iz slenga brazilskih navijača i odnosi se na nekog ko pogađa cilj.

Film u kombinaciji komedije, melodrame, ljubavne priče, fikcije i prikaza naše turobne stvarnosti priča o momku koji živi na margini društva, ali ima san koji želi da ostvari svim sredstvima.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>