Region

Svet

Kraj nakon 17 godina braka: Razvodi se Knez?!

Pop pevač Nenad Knežević Knez rastaje se od supruge Nine nakon sedamnaest godina zajedničkog života, saznanja su koja su došla od izvora bliskog muzičaru.

Kraj nakon 17 godina braka: Razvodi se Knez?!



"Kriza je potresala njihov brak već mesecima unazad. Pokušavali su da se mire i da nađu rešenje za sve nesuglasice, ali bezuspešno. Porodicu nije sačuvala ni činjenica da imaju dve ćerke, pa će u budućnost različitim putevima", kaže izvor i dodaje:

"Traje to već duže vreme, ali su uvek davali braku novu šansu. Ipak, ništa nije večno, pa je i Nini i Nenadu dosta previranja. U njihovom braku bilo je mnogo ljubomore, ali nije to ono što im je presudilo. Jednostavno, imaju drugačije poglede na svet i tu se svaka priča završava. Ko je podneo zahtev za razvod braka još nije poznato, pa čak i najbliži prijatelji koji znaju da se Nenad i Nina razilaze i dalje nagađaju ko je prelomio. Pevač tu i tamo pokušava da spase što se još spasti može, ali kako sada stvari stoje, nazad nema."

Tragom ovih informacija kontaktirali smo s pevačem koji je bio poprilično zatečen postavljenim pitanjima.

"Od koga ste dobili tu informaciju i ko takve priče širi?!", prvo je pitao Knez, a na odgovor novinara da priča potiče od člana porodice njegove supruge, Nenad je zanemeo. "Pa… Ne znam… Od kog člana? Bolje bi bilo da vi još jednom proverite vaš izvor, hvala", rekao je pevač i prekinuo vezu.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>