Region

Svet

Otac Novaka Đokovića u kritičnom stanju?

Otac najboljeg srpskog tenisera pre nedelju dana je primljen u Urgentni centar zbog, kako se tada mislilo, problema sa kičmom. Ustanovljeno je da ima bakteriju stafilokok, sepsu, probleme sa plućima i kičmom, akutni respiratorni distres sindrom i otok na plućima.

Otac Novaka Đokovića u kritičnom stanju?



"Situacija je teška, on je u kritičnom stanju i neizvesno je prognozirati ishod daljeg toka lečenja", rekao je za Blic izvor iz Kliničkog centra Srbije.

Otac našeg najboljeg tenisera nije mogao da bodri sina na dva poslednja turnira u godini, a Novak je u nedelju hitno doputovao u Beograd kako bi posetio oca u bolnici.

List piše da je i Novak poslednjih nekoliko dana imao zdravstvene probleme i da je povraćao pre treninga u ponedeljak, što se može pripisati stomačnoj infekciji u kombinaciji sa stresom oko očevog zdravlja.

Đoković je u utorak uveče uživo četovao sa fanovima, a ta "seansa" prvobitno je trebalo da bude održana dan ranije. Novak je pomerio online susret sa fanovima jer se nije osećao dobro, što je podelio i sa pratiocima na Tviteru.

Autor: B.B.
Izvor: Mondo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>