Region

Svet

Anti kilogram generalni sponzor koncerta Dženifer Lopez: Kreiran poseban napitak 6u1 za nju!

Dolazak dens dive Dženifer Lopez uzburkao je javnost više od bilo koje svetske zvezde koja je posetila Beograd, a kako najbolji idu uz najbolje Anti kilogram i vlasnik ovog napitka Predrag Petrović je generalni sponzor koncerta.

Anti kilogram generalni sponzor koncerta Dženifer Lopez: Kreiran poseban napitak 6u1 za nju!



Koncert je zakazan i održaće se u Kombank Areni 20. novembra i treba misliti na sve, a iz Antikilograma su se potrudili da kreiraju sasvim novo osvežavajuće piće, 6 u 1, koje će popularna pevačica konzumirati tokom nastupa u Beogradu.

ANTI KILOGRAM 6 U 1 je osvežavajući napitak od moćne aronije sa dodatkom od 10 vitamina i L-karnitina koji antioksidativno pročišćava organizam od toksičnih materija, dopunjuje nedostatak
vitamina u ishrani, sagoreva masne naslage, osvežava osobe izložene fizičkim aktivnostima pružajući im neophodnu energiju i zaista lepu figuru.

I vama preporučujemo da probate najmoćnije piće na svetu sa ukusom šumskog voća u blago gaziranoj verziji, a sasvim smo sigurni da će Dženifer uživati u njemu jer će joj dati snage da sa vama đuska sve vreme koncerta.

Autor: S.P.
Foto: antikilogram.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>