Region

Svet

Bucka i Darko raskinuli veridbu!

Posle ljubavi koju su pokazali u rijalitiju "Parovi", očekivalo se da Slađana Đorđević Bucka i njen dečko Darko Macurić stanu na ludi kamen, međutim, to se neće dogoditi. Naime, pevačica je rešila da raskine veridbu.

Bucka i Darko raskinuli veridbu!



"Bucka i Darko su nedavno raskinuli. Nisu želeli da se diže prevelika buka oko toga, jednostavno su shvatili da nisu jedno za drugo. Nakon jedne svađe, Bucka je Darku vratila prsten, kojim ju je zaprosio u rijalitiju i on se odselio iz stana u kome su zajedno živeli. Svakako je bolje što su na vreme shvatili da im se putevi razilaze", rekao je izvor blizak pevačici.

Ovaj raskid potvrdila je i sama pevačica. "Jesmo, raskinuli smo. Darko se odselio pre nedelju i po dana. Ja ne bih komentarisala ništa loše, jer mi smo godinu dana bili zajedno i planirali smo da se venčamo. Desile su se neke stvari i mala svađa, doduše za mene malo veća, i niz drugih okolnosti koje su dovele do toga da raskinemo. Pa brakovi se razvode, što se ne bi i veze raskidale", izjavila je Slađana.

Čini se da je rijaliti "Parovi" veoma malerozan za njegove učesnike, budući da je malo koji par iz dve sezone ostao zajedno - gadne raskide imali su Milica Majstorović i Nenad, Slađa Delibašić i Igor, a šuška se da će i Ceca Kitić uskoro po peti put biti razvedena.

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>