Region

Svet

Stanija Dobrojević: Strahujem od uragana u skloništu (Foto)

Uoči udara uragana Sendi na istočnu obalu Sjedinjenih Američkih Država, starleta je iskoristila poslednje trzaje baterije na mobilnom telefonu da se oglasi iz Atlantik Sitija.

Stanija Dobrojević: Strahujem od uragana u skloništu (Foto)



Atraktivna Rumljanka, Stanija Dobrojević, nalazi se među pedesetak miliona Amerikanaca čiji bi život mogao da ugrozi nadolazeći uragan Sendi, koji je već dostigao širinu od oko 1.600 km. 



I dok meteorolozi smatraju da bi ovo mogla da bude jedna od najvećih kopnenih oluja ikada, Dobrojevićeva se uplašeno oglasila u nadi da će preživeti udar uragana.



Očekuje se da će nevreme obarati drveće, nanositi štetu objektima, izazivati prekide u snabdevanju električnom energijom i doneti velike poplave, što je takođe uznemirlilo starletu.



"Uplašena sam i očajna. Strahujem u skloništu. Isključili su nam struju, jedino na recepciji radi generator i baterija će mi uskoro iscureti", rekla je Stanija u kratkom telefonskom razgovoru za Story, nakon kog je uspela da putem vajbera pošalje nekoliko ekskluzivnih fotografija iz Atlantik Sitija, uoči udara uragana Sendi.



Autor: B.B.
Izvor/Foto: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>